Creatieve Duizendpoot

Vorige week had ik samen met Joyce Delpeut, de cultuurcoach van de Utrechtse Heuvelrug een interview over de Pecha Kucha avond die komen gaat op 17 Februari. Ik ben één van de twaalf sprekers op die avond. Ik heb nog geen idee hoe ik dat ga doen, want ik vind spreken voor een publiek doodeng. Maar ik vind ook dat je moet leren in het leven en angst is maar relatief (toch?).

 

Er werd mij gevraagd wat ik deed. Dat is lastig als je die vraag moeilijk kunt beantwoorden in één zin.  Ik ben een kinderboek aan het maken samen met Tjitske Mosmans onder de naam Wonderwoods, maak graag maquettes en wil daar een project mee starten (nu even on hold), ik ben creatieve lessen aan het schrijven voor basisscholen in Wijk bij Duurstede, ik doe zo nu en dan ook nog werk als fotograaf, en probeer het creatievcafe samen met Geeske van Voorthuijsen (Didintle) op poten te krijgen. M'n nieuwste idee is om een Draw club op te zetten. Oh ja en ik heb ook nog twee kleine kindjes thuis. Nog even werken aan mijn pitch dus!

 

Joyce kwam toen met de woorden creatieve duizendpoot. En hoewel ik me altijd beetje schaamde dat ik niet iets "ben". Geen allround fotograaf, geen all round illustrator, vond ik dit eigenlijk wel een heel mooi compliment. Ondertussen vind ik het ook veel minder nodig om een stempeltje op mezelf te plakken. Om op een verjaardag een duidelijk antwoord op de vraag te hebben: "En wat doe jij nou eigenlijk?". Nou ik doe gewoon een hoop toffe projecten en eigenlijk hoop ik dat gewoon lekker te blijven doen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT: 

TELEFOON: 06-42846331

info@prentenmaker.nl

 

Algemene voorwaarden zie: http://dupho.nl/downloads/Algemene_Voorwaarden_DuPho_Jan_2015.pdf

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van de Prentenmaker. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Niek Schuil-Heemskerk. ©Prentenmaker