Workshops basisscholen

15 klassen maar liefst mocht ik langs. In totaal zijn er meer dan 400 kijkdozen gemaakt. Wat was het leuk om les te geven en alle mooie en fantasievolle ideeën voorbij te horen komen. Onder de titel: "Je droomwereld in een kijkdoos"  zijn de kinderen aan de slag gegaan. Thuis had ik filmpjes opgenomen waar ze op school nog 2 extra lessen aan het project konden werken

 

Juf Niek...wie had dat ooit gedacht:) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT: 

TELEFOON: 06-42846331

info@prentenmaker.nl

 

Algemene voorwaarden zie: http://dupho.nl/downloads/Algemene_Voorwaarden_DuPho_Jan_2015.pdf

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van de Prentenmaker. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Niek Schuil-Heemskerk. ©Prentenmaker