Niek Schuil-Heemskerk

De Prentenmaker is Niek Schuil-Heemskerk. Beeldenmaker met als belangrijkste gereedschap camera, pen, papier, verf, lijm, hout, stof en Photoshop. Huh?

Tja, lange tijd heb ik als portretfotograaf gewerkt. Maar lang geleden ben ik afgestudeerd als theatervormgever aan de kunstacademie. Omdat ik me niet zo thuis voelde in het theater heb ik allerlei andere klussen opgepakt.  Toch vind ik sfeer creëren en nieuwe werelden bedenken het leukste wat er is. Nooit hoef je je te vervelen als je de wereld zelf kan maken! En dat maken kan in principe met van alles, op papier, met een camera, achter de computer of in een kijkdoos. Vandaar de naam: prentenmaker

Momenteel heb ik net een eigen prentenboek gemaakt samen met Tjitske Mosmans (meer info op Wonderwoods). Daarnaast werk ik aan freelance illustratie- en fotoopdrachten en maak ik kinderportretten voor particulieren.

Verder heb ik een grote liefde voor (prenten) boeken, klimmen, yoga, zon, vrienden en nieuwe uitdagingen . Mijn allergrootste liefdes zijn man Tim en zoontjes Ot (4) en Jip (6). We wonen in Doorn, vlakbij Utrecht en Amersfoort. Omgeven door bossen is het een plek waar je kunt dwalen en dromen.

Spreekt mijn werk je aan, heb je vragen, of  wil je wellicht een samenwerking aangaan, let me know!

 


CONTACT: 

TELEFOON: 06-42846331

info@prentenmaker.nl

 

Algemene voorwaarden zie: http://dupho.nl/downloads/Algemene_Voorwaarden_DuPho_Jan_2015.pdf

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van de Prentenmaker. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Niek Schuil-Heemskerk. ©Prentenmaker